'Released' is ontstaan vanuit mijn handen en mijn ziel. 

Het werd een intense beleving, een spirituele en helende reis. 

 

14 maart

Ik had de rimpels in het water gemerkt, de wind waaide …Toen ik huiswaarts reed vanuit het Oosten van Vlaanderen, dreunde een oude maar vertrouwde beat zomaar uit het niets …

 

17 maart

Ik ben nu helemaal in the flow, dat gaat zo dagen door, Ekki op mijn schouder, de beat ‘For what it’s worth’ (B. Springfield) galmt nu door The Villa, ik teken, neem afstand, teken verder, de buurman komt langs, ‘wow, wat is dat hier?’ ik maak een 'Journey through the past', kijk naar de toekomst, de wind waait en het gras buigt… tot mijn handen loslaten, het werk is klaar, het klopt, het klopt helemaal …

 

25 maart

Ik hoor de woorden van de beat. “… Paranoia strikes deep, into your life it will creep, it starts when you are always afraid, …Moest ik bekennen dat Covid-19 mijn anders zo hartelijke gastvrijheid had doen wijken en een mondkapje rond mijn hart had geplaatst?   Had Covid-19 dit met me gedaan, had het dit met ons gedaan?

 

27 maart

Ik noem dit werk  ‘Released’ want ik geloof dat het dat is wat deze spirituele reis me heeft gebracht, ons heeft gebracht; een vernieuwde kijk naar de toekomst in al zijn facetten en dimensies! Ik weet hoe nu verder te gaan, ik weet wat wij nodig hebben.

 

Wie dit werk live wil zien is van harte welkom in The Villa. Dan kunnen we samen kijken en zien, kletsen over het leven en de kunst daarin. Uiteraard eerst afspraakje regelen. Het blijft daar nog een tijdje maar, en dit is heel uitzonderlijk, het wordt te koop aangeboden. Prijskaartje: ‘For what it’s worth’, met andere woorden, stuur mij een mailtje of bericht met wat het voor jou waard is. Released gaat naar de hoogste bieder en dit op 27 april 2021. Je koopt dan een uniek kunstwerk dat is getekend door mijn ziel. 

 

Liefs Groet Greet